Tre forskjellige apper for oversetting

La oss se litt nærmere på noen av de beste, og mest brukte, appene for oversettelse som finnes i dag. Vi begynner enkelt og greit med Google Translate.

Google Translate

Dette er kanskje ikke den beste eller mest nøyaktige appen for oversettelse som finnes der ute. Det er derimot kanskje den som brukes oftest, og en stor grunn til dette er at det er så mange som bruker google uansett. Dersom du skriver inn noe du ønsker oversatt på Google så kommer ofte selve oversettelsen direkte til deg gjennom Google Translate. Det er ikke sånn at denne applikasjonen er ubrukelig i det hele tatt, men ofte kommer det mange småfeil inn i oversettelsen, og dette kan føre til misforståelser.

iTranslator

Det som kanskje er en mye mer imponerende applikasjon, dersom den faktisk fungerer, er iTranslate. Dette er en applikasjon som også kan oversette på veldig mange forskjellige språk, men det som er forskjellen her er at det faktisk også går an å bruke stemmen for å oversette dette. Dette er også en gratis applikasjon, og den kan være veldig brukbar å bruke dersom du for eksempel skal til utlandet. Problemet er at du kanskje kommer til å trenge ekstra data for å holde deg til internett dersom du skal holde på med denne applikasjonen hele tiden.

SayHi

En annen applikasjon som funger på samme måte som iTranslator er SayHi. På samme måte så kan du snakke rett inn i applikasjonen og få oversettelsen ut av applikasjonen ganske smertefritt. Det er vanskelig å si om denne er bedre enn iTranslator. For det første så er det her ikke vits å skrive inn noen oversettelser, men det kan man gjøre i iTranslator. Denne appen har derimot litt bedre levering av uttalelsen og grammatikken i oversettelsen av tale.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *